Skip to main content

Mayte Martín, cantaora, cantant, compositora i guitarrista, presentarà un concert íntim després de més de cinc anys sense actuar a la ciutat. Aquest concert d’una de les figures més consagrades del flamenc actual serà la presentació del festival FlamenGi de tardor 4a edició.

FlamenGi Festival ens acosta a Girona l’espectacle “Flamenco Íntimo” de Mayte Martín, una de les cantaoras de major prestigi del panorama flamenc actual.

L’any 2021 va obtenir la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts.
Mayte posseeix una de les veus més apreciades i no solament en l’àmbit del flamenc, L’artista té una filosofia particular i un concepte de la professió absolutament transgresor, essent considerada per la seva estètica artística i el seu discurs, pionera i puntal del denominat “ flamenc català”, i referent important de la nova fornada de joves flamencs.

Mayte Martín, cantaora, cantant, compositora i guitarrista, presentarà un concert íntim després de més de deu anys sense actuar a la ciutat. Aquest concert d’una de les figures més consagrades del flamenc actual serà la presentació del festival FlamenGi de tardor 4a edició.

ARTISTES: Veu: Mayte Martín, Guitarra :José Galvez

Data: 24 setembre
Hora: 8:00 pm – 9:30 pm
Lloc: Centre Cultural de la Mercè
Direcció: Pujada de la Mercè, 12 . Girona
Tickets: Desde 20€

Mayte Martín

Mayte Martín

Mayte Martín

Mayte Martín

Mayte Martín

Concert íntim

Concert íntim

Concert íntim

Concert íntim

Concert íntim